Audio

Demo Liedjes

Een aantal voorbeelden van liedjes die we spelen

Pretend

Bomen Zonder Blaren

Jambalaya

Laat De Zon In Je Hart

Oh Boy

Balada Boa

Good Looking Woman

De Muzikanten

Angelique Henrard

Zangeres en Accordeoniste. Als schoonheid een talent was dan was deze zangeres er goed in. Ze speelt zowel begeleidende accordeon als solo-accordeon samen met Yves. Haar zang passeert Rock 'n Roll en country en loopt door tot disco en schlagers. Je verveelt je geen moment als zij met de micro in de hand staat.

Henk Koolen

Met z'n 50 jaar lage ervaring is hij de geknipte zanger en entertainer voor ons orkest. Ook zijn liedjes passeren elke stijl, van schlager tot country, evergeens en rock 'n roll.

Yves Mariƫn

Zanger, Gitarist, Accordeonist. Aan enthousiasme ontbreekt het hem niet, hij is zowel onze gitarist als zanger. Zijn zang gaat van engelse walsen via country tot cha-cha-cha's en rasechte schlagers. Samen met Angelique speelt hij regelmatig ook instrumentale accordeonliedjes, zoals bijvoorbeeld het bekende Circus Renz en een George-Bakermedley.

Marcel Driesen

Accordeonist. 05 April 2000. Onze club werd boven het doopvont gehouden door Marcel driesen, die tevens de muzikale begeleiding op zich neemt.

Kevin Maes

Vroeger onze technicus. Nu regelt hij de marketing en media. Je kan hem vinden op Concept256.nl

Marianne De Vrij

Accordeoniste. Als begeleidend accordeoniste is Marianne ook de moeder van Yves. Bij elk nummer dansen haar vingers over de knoppen.